El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 10 d’abril del 2011

UE.SANT ANDREU 0-1 C.E.SABADELL

Un gol de Juvenal al minut 39 de la primera part a donat una diferència de cinc punts amb el Badalona que ha empatat amb el Benidorm. El Lleida és posa en posicions d' ascens gracies a la golejada als de J. M. Calderé (3-0) al camp d' esports. Sabadell, Badalona, Alcoià i Lleida són els equips afortunats de la jornada.

SANT ANDREU - SABADELL.
Un centenar d' aficionats del Sabadell que s' han desplaçat al Narcís Sala per veure el Sabadell més líder que mai. El partit ha començat amb més control del partit del sant Andreu com quasi durant tot el partit. Ho porbava primer Juvenal amb un cop de cap que ha posat "l' ai al cor" als aficionats del Sabadell. Un 'chapi' Arnau molt ofensiu, que a pogut crear més ocasions de cara el Sabadell. Més tar una falta que ha rematat David Llobet que ha fet lluir a De Navas. Uns minuts més tard, una jugada polèmica de Juvenal, ha representat el únic gol del Sabadell. El centre d'esports Sabadell ha agafat confiança i Marc ho ha provat per la banda però Morales ha tret una mà bonisima. Al descans ha sortit a escalfar Adolfo 'Fito' Miranda, que després ha entrat substituint a Manga al minut 7'. Segons 45 minuts, en principal els primers cinc de la segona part molt ofensius per els de Sabadell, un servei de cantonada per els arlequinats centrat per Juvenal, que ha intentat rematar Alberto Manga, que malaurada-ment ha sortit desviatAlberto Manga li han ensenyat la cinquena targeta groga, és a dir els perdrà el proper partit amb l'Ontinyent a la creu alta. Tot just entrava 'Fito? per Alberto manga per evitar la targeta vermella i també ha caigut ell. Parlant de targetes, des de la de 'fito' que cap equip creava ocasions i al minut 13' Moyano intentava fer una jugada personal, quan Agustín ha fet una entrada molt dura que li ha cosat una groga. Minut 24' de la segona part,entrava al terreny de joc el de Sevilla per Hiroshi. Semblava que la cosa es solucionaria amb el segon gol, però no ha sigut aixi. Més tard entrava Mikel Azparren per Eneko, cinc defenses ha posat Lluís Carreras amb molt bon ordre i molt criteri. David De Navas ha estat providencial en una rematada de Moyano a un metre de l' àrea i amb una estirada i un toc de dits la enviada corner. Juaquin ho a provat en dos ocasions la més clara en els tres minuts de afegit, que Morales ha reaccionat molt bé. Final del parti al Narcís Sala, el Sabadell una setmana més com a líder. Proper partit amb l' Ontinyent a l' estadi (18.00h)

Fitxa del partit
Narcís Sala, 1100 espectadors.

UE Sant Andreu: Morales, Pelegrí, Moyano (Bueno, 83´), Guillén, Miguélez, Tarradellas, Cacho, Llobet (Manteca, 72´), Curro, Blanco i Martí (Aday, 59´).

CE Sabadells: De Navas, Chapi, Toni Lao, Agustín, Bermudo, Juanjo, Juvenal, Manga (Fito, 53´), Marc Fernández, Eneko (Azparren, 77´) i Hiroshi (Joaquín, 69´).

Gol: 0-1 Juvenal (39´).

Àrbitre: Lara Ortega ha amonestat als locals Martí, Moyano i Curro; i als visitants Manga, Fito i Agustín. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada