El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 17 d’abril del 2011

Un gol amb valor d' una lliga!

Avui el centre d' esports Sabadell ha guanyat en el minut 90, amb un gran gol de 'Fito' que pot valer la lliga. Els aficionats del Sabadell, en concret 5000 no han pogut disfrutar molt del futbol dels 'Arlekinats' però al final la recompensa l' ha donat 'Fito' amb un gol aprofitant tots els rebots de la jugada, ell ha sigut el més llest.
Com sempre els de Lluís Carreras han començat molt ofensius de cara a la porta de Regueró, però mica en mica, mentre passaven els minuts, els jugadors del Sabadell perdien el bon ritme. Les ocasions eren per l' equip d'Ontinyent. Marc, ha tingut que abandonar el terreny de joc per unes molèsties i ha entrat per Isaac Cuenca, que també venia d' una lesió. Una primera part avorrida i molt tensa. Però semblava que a la segona part és canviaria el monòleg del Sabadell, però malaurada-ment no. Final-ment al minut 90' Adolfo 'Fito' Miranda ha fet el que tant i tant han buscat, el gol. La nova creu alta a embogit, ha tornat ha cridar i a passar-so bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada