El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 19 d’abril del 2011

Xiulets sense motiu a la creu alta?

Fa uns partits que a les graderies de la nova creu alta de Sabadell s' escolten uns xiulets tímids. Justament, s' escolten els dies de bona entrada al estadi creualtenc. Segur que aquests xiulets els fan simpatitzants que només acudixen e l' estadi per motius com el de "l' entrada només val 5€", "el centre d' esports Sabadell va lider"... La gent creu que a la creu alta només hi ha un equip i que no hi ha rival, que tot és fa fàcil-ment o que el Sabadell te sempre la pilota, el marcador a favor, ojalá si això fos-hi aixi. EL joc que han creat els Blaugrana, amb el seu tècnic Josep Guardiola ha fet que la get vegui el futbol d' una sola manera, la fàcil i la bonica. A la segona divisió B els equips prou feines tenen per poder practicar el joc dels Arlequinats, alguns ja no ho van plantejar,. El joc dels de Lluís Carreras esta portant molts bons resultats, potser si que en algunes jugades la desiciò no ha sigut la adequada, però molts dels jugadors de l"'once" són joves i han de aprendre més. Són líders ara mateix i assegurat virtual-ment el pas a la fase d' eliminatòries d' ascens, si vens a l' estadi no vinguis a criticar i a fer enfadar a la afició, o fins i tot desconcentrar als jugadors. També és veritat que has pagat per venir a veure futbol i pots fer el que vulguis ja que l' as pagat però repetim que a la creu alta no es juga com a "can barça", ja que pagues doncs paga animant a l' equip de la ciutat, i engrescant l' estadi.



PARAULA DE UN VELL AFICIONAT: Aquí no es disfruta, aquí es pateix, és viu, es sent i es plora, per que aquí tots som un, EL CENTRE D' ESPORTS SABADELL!

1 comentari: