El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 10 de novembre del 2011

FRAN, ARLEQUINAT


Fran Piera avui ha estat presentat a la sala de premsa que aquest Dissabte tindrà el nom de Miguel Quereda. Un nom sens dubte merescut.


Un Fran Piera molt content amb la trucada del Sabadell ja que al Puertollano el moment econòmic no era el més bo  "Quan vaig rebre la trucada del Sabadell vaig reaccionar com un nen petit, estava en un pou, en un club sense sortida, sense cobrar i, de cop, aquesta alegria tan gran. Semblava que m´havia tocat la loteria i fins i tot vaig cridar, perquè sóc conscient que molts jugadors voldrien venir aquí" 


Fran, un jugador de casa.
Desprès d' estar al Sant Andreu, Santboià, d' haver passat un temps fora , com a casa enlloc:  "Per mi era una gran alegria tornar a Catalunya, perquè com a casa no s'està enlloc, i què millor que fer-ho en un club històric com aquest. Sé que sona a tòpic, però sempre ha estat un club que m'ha caigut bé i és un orgull poder debutar aquí a Segona A".


La nogociació complicada.
Fran Piera:"Ho aclariré ara per últim cop perquè no és un tema del que m'agradi parlar. És cert que he hagut de perdonar tot el que m´he guanyat allà jugant, però si no fos així no hagués pogut sortir d'allà"


Xavi Roca:"Vull agrair l´esforç que ha fet el Fran. S´han dit moltes coses sobre si s´ha pagat o no i fins i tot han sortit declaracions seves quan ell no ha parlat. Les negociacions han estat dures, però han demostrat les ganes que té ell de jugar aquí".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada