El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 4 de novembre del 2011

Lluís Carreras: “La classificació del Nàstic no correspon amb el seu joc”


Avui el tècnic del Sabadell ha parlat desprès del entrenament que han fet els jugadors a les 10:30 a la Nova creu alta.
Carreras no s' en vol refiar d' aquest nou Nàstic de Tarragona entrenat per Jorge d' Alessandro.
- "La classificació del Nàstic no correspon amb el joc que estan fent. Els estan condemnant errors puntuals, però no és normal no haver guanyat cap partit d´onze jugats"

Un canvi d'entrenador que don molta energia i moral renovada dins d' un entrenador,i sobretot els jugadors del equip grana van molt motivats amb aquest nou projecte. Carreras al respecte ha dit això:"Els jugadors han de donar el mateix plus hi hagi qui hi hagi a la banqueta, però és cert, i a mi em passava com a jugador, que en la primera setmana vols demostrar moltes coses".

Mirant en línies generals del partit el tècnic de sant pol l' espera aixi: "Espero un partit obert amb un Nàstic que anirà a per la victòria. Jo prefereixo els equips que vulguin la pilota i que ens pressionin a dalt, perquè ens agrada més jugar així que no amb equips que es tanquen. És més fàcil tocar la pilota amb 100 metres de camp per endavant que haver-ho de fer només en l´àrea rival".

D' altra banda Carreras ha felicitat a Isaac Cuenca i Hiroshi per tot el que han aconseguit, també ha mirat el mercat.
"Veure´ls a Primera és molt bo perquè s´ho mereixen i és reconfortant perquè implica que el Sabadell està creixent i que fa una mica millors als jugadors que passen per aquí". "Els grans clubs tenen grans jugadors i la història recent diu que les cessions surten bé a nosaltres i a ells. El problema és l´alçada de mercat en la qual estem. Potser hi ha una llista de deu, i ens hem de quedar amb el vuitè en comptes del primer que volíem"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada