El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 6 de novembre del 2011

Gerro d'aigua freda per el Sabadell, amb maneta grana.

Avui el Nàstic de Tarragona ha foradat la porta de David De Navas,amb certa facilitat. Un Sabadell que no ha pogut fer un bon partit, tot i que en els primers instants el Sabadell era qui creava les ocasions i el perill, no han pogut evitar que els grana als 25 minuts ja sumessin dos gols al electrònic.
A la represa el Sabadell ha sortit una mica més fort per trobar un gol i que els poses dins del partit, però no ha pogut ser. Un Powel amb molta gana, i amb ganes de consolidar-se com a màxim golejador grana ha fet el tercer i deixava el partit sentenciat al minut 17 de la segona, desprès d'una errada defensiva. La pluja continuava caient de valent al camp, com també els gols. Tuni en el minut 67 ha fet el quart gol, que deixava als aficionats del Sabadell desplaçats fins a Tarragona amb un molt mal sabor de boca. I per acabar el bon inici de Jorge D' Alessandro, Luna ha fet el cinquè, el que representava la golejada més abundant dels últims anys, l' anterior va ser a la Nova Creu Alta, davant el Girona.

Ja superat el temps d' afegit, els-seguidors del Sabadell volien sortir del nou estadi, però per motius de seguretat s' ha impedit, i fins que no havien sortit tots els aficionats del Tarragona els arlequinats s' han quedat a l' espera d' un nou missatge per la sorollosa megafonia del estadi. Els aficionats del Sabadell mentre feien temps donaven titulars per el partit d' avui:
"Encigalada còsmica al nou estadi".
S'ha de reconèixer també el bon comportament dels aficionats del Sabadell per el seu compromís amb l' equip, demostrant què i qui som. Ja amb el 5-0 no s' ha parat d' animar.

FITXA TÈCNICA

Club Gimnàstic: Rubén Pérez, Sergio Juste, Arzu, Xisco Campos, Mingo, Seoane, Rodri, Longás, Morán (Luna, 70´), Peragón (Tuni, 56´) i Powel (Galindo, 78´)
CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Olmo (Alex Cruz, 74´), Toni Lao, Songo´o, Juanjo (Juvenal, 65´), Hèctor Simón, Arteaga, Lanza, Aarón Bueno (Joaquín, 80´) i Florian.
Àrbitre: Antonio Israel Mariscal Sánchez, assistit a bandes per Egido Rozas i Baena Espejo (Col·legi andalús). Ha amonestat als visitants Olmo i Juanjo.
Gols: 1-0 Morán (18´), 2-0 Powel (26´), 3-0 Powel (57´), 4-0 Tuni (61´) i 5-0 Luna (82´)
Incidències: Nou Estadi (4.900 espectadors)
Curiositats: Cada gol que feien els grana parava la pluja i sortia el gol.