El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 18 de març del 2011

Carreras: "Pensem només en els tres punts i que els resultats corresponguin la nostra proposta de joc"

Els homes de Lluís Carreras és volen trobar amb una victòria a casa desprès de perdere l' altre dia (1-2) Els tres objectius marcats per Carreras són: Guanyar, recuperar l'average, a un dels cinc equips que l'ha derrotat aquesta temporada, i un secundari però un objectiu igual és recuperar el líderat, això si amb una ensopegada del Alicante a la pinilla de Terol.
De cara el pariti amb l' oriuela "Són tres punts, només tres punts i tant o més importants com la resta de punts que ens queden fins a final de lliga. Ara mateix només hem de pensar en guanyar i, sobretot, en mirar que el futbol sigui una mica més just amb la proposta futbolística que estem oferint", "nosaltres hem de fer el nostre futbol. En primer lloc perquè és el que hem estat fent tot l'any. I en segon lloc, perquè ni sabem, ni tenim jugadors per fer un altre tipus de joc". a declarat Carreras.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada