El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 31 de març del 2011

Mirar d' aconsseguir-ne 30.000€

El Centre d'Esports Sabadell té dos dies per endavant per mirar d'aconseguir els 30.000 euros que el permetin reunir els 100.000 euros amb els quals es podria acabar l'actual temporada sense problemes econòmics. Disset empreses han invertit en el c.e.sabadell.fc, des de que es va fer la crida ja han pugut recaptar uns 70.000€ El president ha dit "farem un reconeixement públic a totes les empreses i totes les persones que a títol individual han volgut estar un cop més al costat del nostre club", però no cal només les empreses, els seguidors tmabé -"la gent també ens pot donar un cop de mà venint diumenge a l'estadi. Comprant les seves entrades encara que semblin petites aportacions també ens estaran ajudant. Imagineu com pot canviar la caixa si passem de 5.000 a 10.000 persones a les graderies". 


Optimisme compartitMés enllà de la crida que es tancarà divendres que ve, l'alcalde de Sabadell també s'ha afegit a l'optimisme esportiu mostrat per Soteras. Segons Bustos, "busquem aquest últim intent i aquest últim esforç perquè l'equip està en una posició excel·lent d'assolir i de fer realitat aquest somni que tenim tots d'aconseguir l'ascens a Segona A". Bustos també s'ha referit a les quantitats aconseguides com "realment positives i importants", i ha insistit que "tot i que l'òptim seria aconseguir els 150.000 euros, s'ha d'arribar als 100.000 euros". En aquest sentit, "la 'crida' quedarà tancada el proper divendres, però és evident que si algú vol fer alguna aportació tancat aquet termini també serà benvingut", ha ressenyat l'alcalde.  (radiosabadell94.6)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada