El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 31 de març del 2011

Entravancs?

Alex Ruiz torna a ser baixa pel partit de diumenge contra l' At. Balears Lluís Carreras tindrà que reformar la defensa. Mikel Azparrenvaixa ja segura per una targeta vermella en l' anterior partit i Ara Alex Ruiz. El lateral esquerre es torna a resentir de dolor d' una antiga lesió que ja el va tenir uns dies fora de les convocatòriesD'altra banda David Bermudo ja fa dos dies que entrena amb el grup després de superar la greu lesió al genoll. Avui el de Granollers Albert Puigdollers ja ha tocat pilota i si tot funciona el seu retorn seria contra l' Ontinyent d'aquítres jornades a la Creu Alta, també Juaquín que mica en mica va agafant la forma, encara que mental-ment estigui fet.

Dibuixem un probable onze.

Sota pals De Navas.
En línia defensiva Toni Lao'Chap' com a laterals i com a centrals Agustín Fernández i Pep Pagès que tornaria a jugar a l' once des de fa molt temps i compliria el seu partit 100 com a arlequinat.
A la zona de mitjos Julian RoblesJuanjo i Juvenal.
A la davantera és saber si Raul o Marc juguen per la dreta acompanyant a Eneko i Hiroshi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada