El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 20 de març del 2011

SABADELL 1-1 ORIOLA

SABADELL - ORIOLA
El centre d' esports Sabadell no ha pogut passar de l' empat a l' estadi. Un primers minuts molt ofensius delSabadell que han portat una mica de perill a la porteria de Yelco. Mica en mica l' Oriola s' ha pogut posar en el partit, i nungù ha dominat clarament el joc, fins que al minuts 40 Hiroshi en un servei de cantonada ha sapigutengaltar un potent xut des de fora de l' àrea què ha entrat a la xarxa. En el descans el Sabadell era líder. En la segona part ha estat igual, ningú era amo i senyor del partit. En una falta directa al minut 48 Molina ha marcat l'empat a un, amb un potent xut des de fora de l'àrea què no ha vist De Navas. El sabadell és posa taercer a un punt del Badalona que és el nou líder.


Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 5200 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Toni Lao, Agustín, Mikel Azparren, Àlex Ruiz, Juanjo, Juvenal (Robles, 55´), Fito (Manga, 72´), Marc Fernández, Raul Rodríguez (Eneko, 63´) i Hiroshi.

Oriola: Yelco, Benja, Arturo, Carmelo, Samu, Florian (Garavano, 90´), Cases, Molina, Juanma, Eldín i Matías (Villanueva, 76´).

Gols: 1-0 Hiroshi (40´) i 1-1 Molina (48´).

Àrbitre: Cardona Santana ha amonestat al local Manga i al visitant Carmelo. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada