El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 13 de març del 2011

Sabadell 1-2 Hospitalet

El centre D'esports Sabadell ha perdut el liderat a casa. Un partit on el Sabadell en la primera part on els arlequinats no han estat del tot encertats ni atents. El conjunt riberenc en dos rematades a porteria ha sapigutbatrea David De Navas que no ha tingut més feina des dels dos gols a la primera part. Una segona part molt més activa dels locals, fins a 15 serveis de cantonada. Final ment Juvenal que porta una molt bona ratxa golejadora i uns partits molt bons, ha pogut fer el gol que ha servit per donar més esperança al Sabadell, i als 4.500 espectadors a la nova creu alta.

En els primers 45 minuts el Sabadell en atac no ha demostrat el que sap fer, un Marc Fernàndez que no ha tingut una de les seves millors tardes com a arlequinat ja que ha acabat amb molèsties a la cama esquerra. Tampoc Eneko, que avui no ha pogut demostrar el que sap fer l' Aragonès.
De cara a la segona part, els jugadors del Sabadell s' han trobat una mica més còmodes amb un Hospitalet que s'ha tancat en defensa per mantenir el seu bon resultat, però alguna cosa no els a sortit gaire , moltes més rematades a la porteria de Craviotto el porter de l' Hospitalet, que avui ha tingui una molt bona actuació. Fins aquince servies de cantonada que malaurada-ment no els han aprofitat. Avui una bona notícia malgrat tot, el debut d' Alberto Manga, que fins i tot ha tingut l' ocasió de gol per empatar el partit.



Fitxa del partit
Nova Creu Alta, 4500 espectadors.

CE Sabadell: De Navas, Chapi, Agustín, Toni Lao, Alex Ruiz, Juanjo, Fito (Manga, 78´), Juvenal, Marc Fernández (Raul Rodríguez, 45´), Hiroshi i Eneko (Robles, 58´).

L´Hospitalet: Craviotto, Hammouch, Santacruz, Viale, Lobato, Manel, Pitu (Pedraza, 69´), Corominas, Cirio (Manu Viale, 69´), Alfonso i Martínez (Rubén, 81´).

Gols: 0-1 Alfonso (33´), 0-2 Cirio (39´) i 1-2 Juvenal (p)(61´).

Àrbitre: Bosch Domenech ha amonestat als locals Juvenal, Alex Ruiz i Hiroshi; i als visitants Viale i Manel. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada