El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 26 de juliol del 2011

Joan Sotera a Ràdio Sabadell 94.6. "El Sabadell necessita gent que hagi passat gana"

Foto: Adrián Arroyo
Avui el president del centre d' esports Sabadell ha parlat al programa matinal 'A bona hora estiu. Ha dit que el club és mostra optimista per superar els 3.500 socis, ja que 700 o 800 socis són altes noves i 2000 renovacions.  "El club necessita el suport de la ciutat. Hem demostrat que estem vius i haver omplert el camp com ho vam fer contra l'Eibar és molt maco. Però això no ho fem nosaltres, sinó que ho hem de fer entre tots. Si tenim aquest suport social, el Sabadell és un club que té molt de recorregut per endavant. Farem bon futbol, i podrem tornar a ser grans" a declarat el president.
Joan Soteras ha volgut convidar a tots els socis i simpatitzants del Sabadell a l' Asemblea d' aquesta tarda a la sala gran del auditori Unim del centre: "Tenim la delicadesa de fer aquesta assemblea perquè no es perdi el sentiment de pertànyer al club de tota la vida. Ens agrada fer aquest acte, i esperem omplir l'auditori".
Parlant del tema de fitxatges...
Soteras a felicitat a l' àrea esportiva per el seu excel·lent treball que està portant a terme.  "Hem signat jugadors que correran i que ens donaran el plus de qualitat a la plantilla que ja teníem. Estem fent una molt bona plantilla" I un perfil e jugadors que el Sabadell nesecita és ""És normal que la gent esperi fitxatges de renom que vinguin de Primera. Jo no dic mai res sobre qui hem de fitxar i qui no, però l'àrea esportiva sap que el Sabadell necessita gent que hagi passat gana. Aquells que vinguin ja tips no ens interessen" I amb una plantilla atan elaborada com la que té ara el Sabadell empatar a Olot... "De moment fa dos anys l'Olot ens va golejar i aquest cop no ens ha fet cap gol. Va per bon camí la cosa". Soteras també ha confirmat que el fitxatge de Juanjo Ciércoles és només qüestió d'hores.
Marc Fernàndez?
El president ha dit que el tema esta en els advocats i que aquest tema ja s' ha denunciant a la federació : "És una persona desagraïda. El Sabadell li va donar l'oportunitat de jugar després de sortir de juvenils. Al desembre li vam doblar el contracte que tenia i el vam ampliar un any, i a sobre aquest estiu li havíem ofert triplicar aquesta renovació. Hem denunciat el cas a la LFP i a la Federació, i si es confirma la duplicitat de contracte haurà de comprar-nos la baixa o no podrà jugar"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada