El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 19 de juliol del 2011

La nova nova creu alta!

Hem parlat amb el Cap d' esports de l' ajuntament de Sabadell per les obres que s' estan portant a terme a l' estadi.
Unes que ja han començat i ja estan acabades, les altres estan començant o començara dintre de molt poc i unes que no passa res si no es fan aquest any.
Les que pràcticament estan acabades.
S' han pintat i arreglat les graderies dels gols de l' estadi. Tmabé unes noves oficines al estadi, diferent reestructura-ment del espai amb parets de separació.
Les que estan gairebé acabades o que els falta molt poc per començar.
Una sala de premsa nova, una sala 'Antidoping' que li queda molt poc per acabar, una zona mixta i la separació de les cabines de premsa, posar uns torns a les portes per tal de comptabilitzar l' afonament i camares de videovigilancia.
I les que no son n'escaries per aquest any.
Si el Sabadell pot mantenir la categoria (Esperem que sí i confiem plenament en ell)L' estadi tindria que tenir cadires als gols (Perquè no hi ha) i un videomarcador.
El cost de les obres és de: 1.189.370,73€

2 comentaris:

  1. la sala mixta quina utilitat te?

    ResponElimina
  2. Et responc a la seguent web! (és el facebook de saballuts, tot es mes rapid per comentar o pregutar alguna cosa)

    http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=202290986486621&id=100001171622414&ref=notif&notif_t=feed_comment_reply#!/pages/SABALLUTS/107654455985311

    Sóc el Roger Bener (Creador)

    ResponElimina