El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 26 de juliol del 2011

Juanjo, torna a casa!

Ahir ja és va saber que juanjo tornaria al Sabadell,club al que va estar cedit la temporada passada per el RCDEspanyol. El club de Barcelona li rescindeix el contracte i arribarà a Sabadell en els pròxims dies o hores per incorporar-se ràpidament al 'stage' de pretemporada. Juanjo arriba dues temporades al club arlequinat. Si en aquests dos anys de contracte que té el Sabadell el traspasses, l' espanyol tindria que rebre una quantitat.
Totes les quatre incorporacions d' ahir (Aron Bueno, Manu Redondeo, Ales Cruz i Juanjo) el club encara vol tres jugadors més per tancar la plantilla. Una de les opcions és fer fitxa del primer equipa un dels tres jugadors que s' han incorporat per fer la pretemporada (Joanyhan, Aiham i Pinilla). De totes maneres aquestes noves cares podrien arribar en els pròxims dies.


Asamela de socis.
Avui és farà la ja avituall assemblea de socis del Sabadell que tindrà lloc a l'auditori 3 (sala gran) de la Caixa Unnim de Sabadell. Per informar als socis sobre l' estat del club, i desprès el soci tindrà el torn de preguntes. L' any passat el l' auditor és va omplir.

1 comentari:

  1. Hi ha alguna falta d'ortografia i de redacció, però molt bé la informació.

    Instal·la't un corrector al redactor.

    ResponElimina