El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 5 de juliol del 2011

A las Rozas és decideix.

Joan Soteras és a la Ciutat del Futbol de Madrid per enllestir el calendari de la lliga, i repassar normes (11.30) com la de no tirar pilotes al terreny de joc.

El calendari.
La lliga començarà el 21 d' agost i acabarà el 3 de Juny (Liga Adelante) Dos jornades cauran en dimecres: La 30 (21 de Març). -I la jornada 34 (11 abril)

Les normes.
Ciment de cloenda per llançament de pilotes
Després dels descensos per deutes amb jugadors ja consumats a la nova normativa de la RFEF estableix que els interessats en fer-se amb les vacants d'aquests han d'abonar 395.000

Igualment s'exposaran les modificacions incloses en els Estatuts, Codi Disciplinari i Reglament de la RFEF, entre les quals destaca la consideració com a infracció de caràcter greu el llançament de pilotes al terreny de joc.

A partir de la propera temporada aquest fet implicarà una multa de 3.000 euros i advertència de clausura al club. Si és agreujat,s'ha de suspendre per tres partits a l'infractor o l'entrenador o delegat de l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada