El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 21 de juliol del 2011

Tots presentats!

FOTO: AITOR BERNAL
Si durant set dies s' han fet presentacions de un en un, avui tocava fer-ho amb tota la plantilla i davant la seva afició. Del més veterà del equips al Sabadell, De Navas, a la última incorporació, David Arteaga.

Després a tocat parlar al capità Agustí. El defensa ha donat la Benvinguda a tots els nou vinguts i també a dit que la Verge de la Salut ens ajudi. Tot seguit li ha tocat parlar al més esperat, Lluís Carreras. El de Sant Pol a parlat en Castellà per respecte als nous jugadors que encar no entenen del tot la nostra llengua però a pormes que a final d' any ja sabran l' idioma. El discurs ha començat amb un petit record als jugadors que van ajudar a acendre la temporada passada i també ha recordat que a principis de la temporada passada també va prometre "Treball, treball i treball" i assegura que es va aconseguir però que la temporada anterior ja està oblidada, però que tot el passat i el futur només és pot aconseguir fent Honor al Sabadell i que sols no poden fer-ho tot que neseciten a tota la ciutat. Tocava parlar al 'Presi'. Ha dit que aquest projecte és especial i diferent, ja que fa 18 anys que el Sabadell no és a la segona divisió, i la junta que porta les rendes del club des de tercera dicisió van prometre que estarien a la categoria de plata, i aixi ho han fet. Com va dir al balcó del Ajuntament, "el Sabadell no tardarà més de trres anys en tornar a la primera divisió". La tarda ha acabat amb un partidet que ha acabat guanyant l' equip del pitrall vermell amb un gran gol de Eneko.

1 comentari: