El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 15 de gener del 2012

Albert Puigdollers: "Esperem que les bones sensacions es tradueixin en victòria la setmana que ve"



Lluís Carreras: "Marxem tristos i enfadats no per com hem perdut, sinó per la derrota",  "Hem patit molt en inferioritat. Ens hem sobreposat al gol de l'empat, però al final no hem pogut aguantar",  "Hi ha partits on no ens hem merescut més del que teniem i d'altres que sí. Són 12 partits cadascun diferents",  "Antonio Hidalgo ha durat fins que ha pogut, posicionament ha estat molt bé" "Ens hem de fer forts a casa perquè això ens donarà tranquil·litat. De moment, anem a pensar en el Las Palmas" "L'esperit de l'equip és Toni Lao, i és una llàstima haver-lo de canviar per molèsties"


Toni Lao: "He notat un cop molt fort a la cuixa que m' impedia doblegar la cama, he aguantat tot el que he pogut per no he aguantat mes"


Albert Puigdollers:  "Esperem que les bones sensacions es tradueixin en victòria la setmana que ve", "He vist molt bé a Antonio Hidalgo tot i portar molt temps sense competir, crec que ens pot aportar molt i encara no està al cent per cent"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada