El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 20 de gener del 2012

Sabadell - Las Palmas.

Foto: Pedro Salado. Text: Roger Benet.
Ara si. El conjunt de Lluís Carreras demà espera aconseguir tres punts, que podríem dir que són d' or, davant una Unión Deportiva Las Palmas que ve de guanyar al seu estadi al F.C. Barcelona 'B' (3-1). 

Las Palmas i CE. Sabadell, dos equips històrics del món del futbol.
Els dos equips han estat motls anys a la primera divisió i a la segona A, és a dir, en el que es coneix avui en dia, en lligues professionals. Per l' equip vallesà a la màxima divisió 14 i 52 en tota la història en la lliga professional. El club canari supera al Sabadell en époques a la màxima divisió, en suma 31. 
Una de les curiositats dels dos equips es que en la temporada del 1968/69 els dos equips van acabar per sobre d'equips com el València, Atlètic de Madird, del Bilbao, Real Sociedad i Espanyol, confirmant tots dos equips la millor temporada a primera divisió. 

 Carreras: "Si la gent vol sentir-se orgullosa de tenir un equip a Segona A, han de venir al camp"

Avui el tècnic de Sant Pol ha passat per la sala de premsa per parlar del parti tde demà. lluís Carreras ha deixat unes declaracions concretes com sempre i realistes com de costum.
L' equip està convençut de que el partit a Sòria va donar molta moral tot i la derrota. Carreras també s' ho creu: ""El partit a Sòria ens ha reforçat. Els entrenaments d'aquesta setmana han estat de molta intensitat", però malgrat tot l' equip contínua sense guanyar: ""Cada vegada que passen les jornades, el partit es converteix més en una final, però això no implica que abans no ho fos". 
Un dels factors que té el Sabadell per endur-se el partit és la seva afició:  "Juguem a casa i la Nova Creu Alta ens ha d'ajudar a guanyar", però es queixa de les últimes entrades a la Nova Creu Alta i dona un missatge als afeccionats, com una especie d' indirecta:   "Si la gent vol sentir-se orgullosa de tenir un equip a Segona A, han de venir al camp"
Analitzant més el rival i el partit Carreras ha dit: "Del mig del camp endavant tenen homes amb molta mobilitat i qualitat, i encara gràcies que Vitolo no podrà jugar". El Sabadell també ha recuperat nous efectius: "Que torni gent sempre és bo perquè significa que hi ha més competència" Però no està disponible tota la plantilla: "Sóc molt conscient de l'equip que tenim, de les seves possibilitats i del treball que hem de fer.Les coses acabaran sortint".

Convocatòria de jugadors per al CE Sabadell - UD Las Palmas

Moltes novetats en aquesta llista de convocats, una d' elles la de Alex Cruz, Arteaga i Mackay. Toni Lao sembla que ja està recuperat el 100% desprès de les molèsties que li van fer perdre's els seus primers minuts de la temprada. 
De Navas, Mackay, Toni Lao, Agustín Fernández, Olmo, Bermudo, Òscar Ramírez, Antonio Hidalgo, Pablo Ruiz, Samuel, Puigdollers, Juanjo, Hèctor Simón, Lanzarote, Fran Piera, Aarón Bueno, Arteaga, Alex Cruz i Florian. 

Comunicat mèdic del 20/02/12

Comunicat mèdic dels jugadors de la primera plantilla del C.E. Sabadell a 20 de gener de 2012:

- Eneko Fernández de Garayalde: 
Trencament lligament encreuat anterior i banya posterior meniscos intern i extern. Recuperació funcional.

- Fito Miranda:
Trencament lligament encreuat anterior genoll esquerre. Recuperació funcional.

- Joaquín Rodríguez: 
Trencament bessó intern cama esquerra. Treball de recuperació.

- Manu Redondo: 
Elongació bíceps femoral cama esquerre. Treball de recuperació.

- David Pérez Arteaga: 
Alta mèdica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada