El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 27 de gener del 2012

Entrades i sortides.

Foto: Ezequiel -Real Betis Balompié-

Sembla que l' extrem esquerre del Betis es apunt d' arribar cedit al Sabadell desprès que Pepe Mel, entrenador del equip Sevillà ho declarés en roda de premsa:  "Calahorro està cerca de marcharse al Xerez y Ezequiel al Sabadell." 


Oriol Torres, només falta signar.
Sembla que la jove promesa a la porteria del Sabadell està apunt de signar un contracte amb l' Hospitalet en qualitat de cedit, per tal de tenir minuts i experiència a la segona B.


Joaquín: "NO".
El davanter ha dit que no a l' oferta de l' Écija i de moment continua sense un equip on jugar. Una de les ofertes que es podrien presentar seria la del Badalona, que ja ho va intentar a l' estiu, i el jugador s' hi va negar, va voler fer-se fort.


Songo'o podria vestir de quadribarrat.
El jove defensa Camerunès, ara desvinculat del Sabadell, li ha arribat una oferta, aquesta és la del Manlleu. El club ara mateix milita a la tercera divisió, ocupant la quarta posició en el grup dels Catalans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada