El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 15 de gener del 2012

Lago Junior no ha perdonat.


Numància 1-2 Sabadell
El Sabadell sortia a de cacera al estadi de Los Pajaritos amb pantalons blancs i alguns més abrigats que de costum. La novetat de l' onze inicial proposat per Carreras ha estat la posició d' Oscar Ramírez com extrem amb Manu Lanzarote.
 Una errada defensiva del conjunt local als inicis del partit encetava el marcador amb una acció estranya i casual de Nabil Baha que envia l' esfèrica al fons de la xarxa. L' alegria ha durat ven poc per els de Carreras i la vintena d' afeccionats que estaven al estadi. Per ser exactes tres minuts, quan Bedoya en la primera ocasió del Numància feia l' empat a un.
Un control amb la mà de Nabil Baha als deu minuts de partit  trencava els plans de Lluís Carreras, deixant l' equip amb deu jugadors. Amb aquest inici tan mogut i amb tanta polèmica el Numància ha intentat fer encongir el Sabadell, provant de xutar a la porteria de David De Navas, que ha tingut unes molt bones intervencions. Tot i jugar amb inferioritat numèrica el Sabadell ha mantingut el control del partit, això sí sense comoditat. 
Minuts abans del descans Pablo Ruiz ha tingut que abandonar el terreny de joc i canviar-se la samarreta Arlequinada per que estava tacada de sang. I ha sortit amb uns benages per tapar els sis punts de sutura que li han posat a la segona part.
La segona part començava amb doble canvi per part del Numància, entren Del Pino i Natalio per Gorka Larrea i Cedrick. Mentre que per part del Sabadell Samuel i Agustín sortien a fer els escalfaments per estar preparats en qualsevol moment per entrar.
I també amb Badoya, que ha començat molt actiu davant De Navas, enviant la pilota als núvols de Sòria, amb una passada boníssima de Lago Junior, un conegut per als arlequinats. I més tard Lanzarote, amb una jugada amb Antonio Hidalgo que entrava a la convocatòria per primer cop i en l' onze inicial.
Una jugada de Toni Lao ha provocat una falta que l' ha deixat una mica coix. Al moment escalfava Juanjo Ciercoles, i Samuel Baños a punt d' entrar. Oscar i lanzarote es demanen el llançament de falta i finalemtent se'l queda Lanzarote que  l'envia fora.
El primer canvi del Sabadell arribava al minut 11 del segon temps, el que s' estrenava en convocatòria i en onze inicial, Antonio Hidalgo per Samuel Baños. Un bon partit nouvingut, tot i no jugar en un equip durant molt temps. 
L' arbitratge del tot casolà de Prieto Iglesias li mostrava la targeta groga a David De Navas per perdre temps.
L' home de la megafonia del estadi de los Pajaritos anunciava el segon canvi del Sabadell, aquest cop si abans era un home per home, aquest cop era el de Albert Puigdollers que havia realitzat un molt bon partit per  Florian, i al poc temps una contra del Sabadell rematava el mateix Florian i a les mans d' Eduardo, ex porter de la desapareguda Unió Esportiva Lleida entre altres.
La ocasió més clara del Numància seria Bedoya, l' autor del gol, que rematava i enviava al travesser de la porteria de David de Navas.
A un quart d' hora del final una jugada molt bona del Numància, Lago Junior desempatava el partit. Una bonica jugada guanya l' esquena de Jesus Olmo i aconsegueix batre a  De Navas pel pal llarg. Lago Junior  va fallar a Eibar i avui, sentencia. Malgrat els esforços del equip el Numància remunta el partit.
Del Pino un dels jugadors que havia entrat tot just al començar la segona part amenaçava la porteria de David de Navas amb cert perill. 
Carreras esgotava tots els canvis, marxava Toni Lao per Aron Bueno. Un canvi que feia enrraderir Oscar Ramirez com a lateral i Aron com a exrem.
Gairebé en temps afegit ho provava Aron Bueno per fer l' empat a dos amb una passada de la mort  per a Florian que intercepta el porter Eduardo.
El Numància jugant als contracops fins a esgotar els tres minuts d' afegits del temps reglamentari. 
El Sabadell no ha abaixat les mans en cap moment, un còrner que a centrada de Lanzarote a Jesus Olmo provoca un altre servei de cantonada, de nou lanzarote feia el servei i la defensa del Numància la treia sens encert, i significava una recuperació del Sabadell.
Tot seguit l' àrbitre xiula el final del partit.
Un partit gens facil, tot i aguantar aproximadament una hora amb inferioritat numèrica han sabut aguantar. La propera cita la trobem la setmana que ve a casa davant Las Palmas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada