El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 15 de maig del 2012

Carreras:"Si repetim les bones actuacions ens diran que som un equip excel·lent, i repetir és el que volem"


Foto: Roger Benet

Carreras ha fer avui la segona roda de premsa en menys d'una setmana, aquest cop per parlar del partit que es jugarà demà a les 20:00 a l' estadi de la Nova Creu Alta davant l' Almeria.
L' entrenador no deixa de tirar elogis al equip andalús ja que tenen una gran plantilla amb jugadors de primera i un entrenador que va guanyar al Barcelona al camp nou per 0-2: -"Tenen el màxim golejador de segona, dos bales per les bandes com són Aaron i Aleix Vidal, una línia defensiva fortíssima tot i les baixes, i amb jugadors com Acasiete, Corona o el porter Esteban."
Un altre equip dels que segur que vindràn a l' estadi a guanyar si o si: -"Per ells és com una última final també per reenganxar-se en llocs de promoció"
Tot i el descens del primer equip del Vilarreal a la segona divisió Carreras no vol confiar-se amb aquests quatre punts de més que sumen a la classificació (virtuals fins a final de temporada) diu que s'han de guanyar la permanència ells mateixos, ja que aquest punts en dos partits poden perdre's.
El gran partit que és va veure al Martínez Valero dóna una mica més de confiança a l' afició i al propi equip. Però hi ha una cosa que preocupa, l' efectivitat. Carreras però no s' ha preocupat per això, si no per les que no és van produir: M'he fixat més amb les ocasions que no vam tenir, per no fer bé els desmarcatges, els moviments, que no per el que és va fallar" De totes maneres el Sabadell en l' últim entrenament previ al partit de dimecres han entrenat l' efectivitat i l' encer de cara a porteria.
 El ritme de les entrades ha estat força bo durant tot el dia a les oficines de l' estadi. Demà encara s' en podrà recollir. Més de 250 venudes.. Això agrada a l' equip i a tots els que van al camp, poder veure una bona imatge a les graderies: -"És una molt bona notícia que s'estiguin venent moltes entrades. Necessitem a la gent i les crides es fan amb el bon joc"

Convocatòria pel partit de demà (20h) contra l'Almería:
De Navas, Mackay, Ramírez, Toni Lao, Agustín, Hèctor Simón, Juanjo, Samuel, Juvenal, Hidalgo, Bermudo, Aarón Bueno, Álex Cruz, Lanza, Arteaga, Adrián Luna, Baha i Florian


Demà Banc Sabadell patrocina el partit. 
Foto: Roger Benet
La campanya que l' entitat bancària de la ciutat ha posat única i exclusivament per la nostra ciutat 'Som Sabadell' patrocinarà demà el partit Contra l' Almeria. És farà un llançament des del mig del camp, com en anteriors partits, i si la pilota traspasses la línia de sota els pals 300€ seran teus. Entre tots els participants, es farà un sorteig on sortiran cinc guanyadors. Aquests participaran a la promoció "Marca un gol amb el Banc Sabadell", on des del mig del camp provaran fortuna al descans del CE Sabadell- UD Almeria. Els 300€ se'ls enduran aquells que aconsegueixin el gol.
Dimarts a la tarda es coneixeran els guanyadors del sorteig, que podran participar de la promoció. Seran avisats via telefònica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada