El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 11 de maig del 2012

Defensa en quadre per a Elx.

Foto: Roger Benet. 

El Sabadell juga aquest diumenge a les 18:00h de la tarda al Martínez Valero davant l' Elx.
L' equip alacantí ha de guanyar per poder retallar punts al Còrdova i a l' Almeria, pròxim rival a la Nova Creu Alta (Dimecres 20:00h.). Necessita retallar-los per obtindre la plaça per fer la promoció d' ascens a la primera divisió. Per l' equip Licità, podrà jugar Generelo, després de que el comitè li retiri la targeta groga que va veure al Mini Estadi davant el Barça 'B' per tallar una pilota amb la mà segons reflexa l' acta del partit.  Tot i així no podran comptar amb sis jugadors de pes en l' equip:  Linares, Luque, Pelegrín, Cristian, Cristóbal Mantecón i Edu Albacar.
Els alacantins poden mostrar una molt bona imatge a les graderies del Martínez Valero, ja que han convidat a tots els equips de la comarca per assistir al partit gratuïtament.

Olmo, Redondo i Pablo Ruiz al marge.
Aquest divendres en l' entrenament realitzat a la Nova Creu Alta Pablo Ruiz ha entrenat al marge del grup, ell ha estat l'únic dels lesionats en que ha tocat pilota en l' entrenament.
Redondo ha estat fent recuperació també a la gespa de l' estadi, però s' ha retirat als trenta minuts d' entrenament per fer recuperació al gimnàs dels soterranis de tribuna.
Jesús Olmo ha començat l' entrenament al gimnàs, i després s'ha enganxat al grup, però amb Pablo Ruiz.
Carreras amb tres defenses 'KO' tindrà que tornar a pensar una jornada més com refer el trencaclosques. Una de les opcions més probables és que Samuel torni a l' eix de la defens amb Agustín i que Oscar Ramírez torni al lateral amb Toni Lao.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada