El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 19 de maig del 2012

Quatre partits sense patir


No caldrà patir en els pròxims quatre partits de lliga.
El Sabadell ha aconseguit la permanència matemàtica després de que l' Alcoià hagi perdut al camp del Celta de Vigo per 4-0.
Quatre partits de certa importància i de certa altura. Els dos més importants per les aspiracions dels altres equips son consecutius, el primer és aquest Diumenge en un estadi com el de Valladolid, que després de la victòria del Celta com deiam abans davant l' alcoià, i així continuant tenint opcions a l' ascens directe ja que els dos (sense sumar els tres punts aconseguits davant els alacantins) estan empatats a punts, 75.
I el pròxim dimecres al estadi de Santo Domingo davant un Alcorcón que ve de perdre davant l' Almeria a los Juegos del Mediterraneo (2-0) Un Alcorcón que en els últims partits ha anat amunt a la classificació fins trobar-se al quart lloc, i no el perdrà com a mínim fins que no acabi aquesta jornada, ja que l' Hércules ha perdut al Insular i el Còrdova a Montilivi.
Després toca els més tranquils, a priori. Ningú s'hi juga res, tots salvats. Però no vol dir que no siguin partits d' intensitat. El primer, sera l' últim a la Nova Creu Alta davant el Numància. I l' últim és jugarà en un clima molt bo, un clima de vacances, al Insular, a les illes Canàries davant la UD. Las Palmas.
El Sabadell encara pot aspirar a arribar a les cotes altes de la taula classificatòria, encara que l' objectiu del play-offs ja no és possible, però de totes maneres l' objectiu ja el tenim assolit.

#EnsHemQuedat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada