El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 11 de maig del 2012

Lluís Carreras: -"Sis partits, sis finals"

Foto: Roger Benet. 

Lluís Carreras ha parlat avui davant els mitjans de premsa ala Sala Miguel Quereda.
La roda de premsa ha començat parlant de la seva recent renovació amb el club per un any més.
-"Una de les condicions era que tot el cos tècnic continués treballant amb mi i amb el club, i el club també ho volía" I Carreras està molt content d' haver firmat la renovació:  "Que millor que estar en un club que et vole, que creuen en tu i confien en les teves possibilitats, i estar en un club que vols, que mica en mica et vas fent teu i que amb el pas dels anys t' ha donat una oportunitat" Una de les coses que valora el de Sant Pol és que el Sabadell és un club molt proper i sobretot pagador. En els temps actuals és molt fàcil firmar un contracte i després és trenqui amb molta facilitat, per això ell estava més tranquil al haber fet una encaixada de mans amb el president que no amb una firma al principi: "Aquí al Sabadell he pogut treballar amb molta facilitat, i m' han ajudat en els moments bons i no tant bons, des del primer a l' últim, per això que valoro molt més la paraula que no la firma. Firmar-ho només serveix per reconèixer el bon treball que està fent el club". El tècnic del Sabadell ha declarat que li agrada renovar any per any per que no es sap mai el que pot passar el dia de demà: "Ens centrem en el dia a dia, per això firmem aquest tipus de contracte. En una temporada poden passar moltes coses. Jo em sento molt identificat amb el Centre d' esports Sabadell per tot, per que em sento agust, per que em deixen treballar, per que em sento estimat, reconegut, volgut, si no no renovaria". Però assegura que si no el volen no el tindran que aguantar.
Se li ha preguntat que si amb aquesta renovació ja s' està preparant la una mica per sobre la temporada següent, però el de Sant Pol assegura que no, encara queden sis partits, i són sis finals: "Ens queda el més difícil, són sis partits i sabem que tots ells són finals, sabem, que costarà" Des de dins del club l' entrenador no nota sensació de d' inseguretat, si no de tenssió cosa que agraeix: "M' agrada que el que que em transmet la gent del club, una sensació de tensió i no de por. Hem d' estar tots alerta, tots tensionats, nosaltres, l' afició. No vull una sensació de pesimisme. Serà molt difícil i per això hem d' estar junts, hem d' omplir el camp, hem de ser un equip tots. Aguantar-se a la segona divisió és un premi per tots."
L' Elx que necessita els tres punts per reenganxar-se a les zones de promoció sortirà segur que amb moltes ganes de guanyar, i demés ho fa a casa: L' Elx sortirà a guanyar, tot i que també dependrà dels resultats d' altres equips, però estic segur de que a casa seva sortirà a guanyar, a repartir com tots els equips. L' Elx és un equip que va fer l' any passat la promoció no ho oblidem, i nosaltres som un dels equips al que poden guanyar per repetir-ho."
Precisament de la forma que té que sortir l' equip Alacantí no surt el Sabadell quan juga de local, i això preocupa una mica: "Per guanyar demà s' ha de ser un equip competitiu, valent, fort, que no la faci por tenir responsabilitats, físicament alegres, forts."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada