El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 3 de maig del 2012

No poden relaxar-se!


L' equip entrenat per Lluís Carreras porta unes últimes jornades molt irregulars, amb dolents resultats que fan vaixar moltes posicions a la taula classificatòria. El calendari que ens queda per ara és complicat, equips com Valladolid, Elx, Las Palmas Almeria i Celta de Vigo (proper rival) és tindran que veure les cares. Gens fàcil.
L' equip, està confiat, però no relaxat. Els equips de les zones més baixes que la del Sabadell sembla que estan retallant distàncies, però no a un gran ritme. Això podria fer patir al Sabadell si els resultats no canvien.

Aquest dissabte a la Nova Creu Alta ens visita el Celta (18:00h.), el seu bon joc que està practicant aquest any sembla molt bo, només cal veure la classificació, és el tercer amb 65 punts i amb un partit que li falten uns 30 minuts per que acabi ja que l' àrbitre Pino Zamorano va suspendre l' encontre a l' estadi de Cartagonova. El partit va quedar empat.
Toni Lao va parlar l' altre dia en una entrevista per el web del club (www.cesabadell.cat) i va declarar que jugar a casa és un punt a favor per els arlequinats: Sí, perquè a casa estem fent-ho bé durant tota la temporada, encara que ve un rival complicat. Està allà a dalt, i serà un partit difícil contra un bon equip, encara que també ho era el Dépor i ja li vam guanyar. Està clar que es pot guanyar dissabte.
A l' estadi de Balaídos el Sabadell va caure amb una derrota contundent (4-1) i els jugadors no volen tornar a passar per aquell moment: "En aquell partit de la primera volta ens van passar per sobre. Van ser molt superiors, i la sensació és que ho podem fer molt millor ara i guanyar, perquè no són un equip imparable. Serà difícil, però jo crec que li podem ficar mà." Ha declarat el central.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada