El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 3 de juliol del 2012

23 o 24 jugadors tancaran la plantilla 2012/13


Foto: Roger Benet

El director esportiu del Sabadell Xavi Roca, molt enfeinat aquests dies ha parlat a Ràdio Sabadell 94.6 que el club pensa tancar la plantilla aquest mercat d'estiu amb 23 o 24 jugadors del primer equip. Un dels motius per no omplir el màxim de fitxes pot ser les lesions que tan mal van fer la passada temporada a l'equip, fins a vuit lesionats en un sol partit, i així poder tenir més d'una fitxa lliure per cobrir la baixa del jugador.
Xavi Roca també ha dit que cal centrar-se a partir d'ara en la zona del darrera, buscar gent per la defensa i un porter. Rubén Pérez del Nàstic de Tarragona cada cop queda més lluny, com també el fitxatge de Longás ja que ha rebut ofertes superiors econòmicament d'equips com el Múrcia o el Còrdova.
De totes maneres des del club no veuen que els diners siguin una de les peces claus per portar jugadors de nivell i experiència al club, ja que també hi han factors que influeixen molt com l'estil de joc i la serietat del projecte.

Primer parit de lliga com a visitant
El Sabadell demanarà a la RFEF jugar el primer partit de la temporada com a visitant. Segurament un dels factors que facin al club demanar això és per les remodelacions que està tenint l'estadi a les graderies i així també no causar problemes als socis en el dia del partit ja que també s'han d'Instal·lar els torns a les portes.
Una curiositat només, els torns que l'estadi lluirà a les entrades son del Nou Estadi de Tarragona, degut al seu descens. Com que els torns són propietat de la federació, han vist innecessaris els torns per un equip de segona divisió 'B' El mateix cas va passar amb els torns de l' Olímpic de Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada