El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 1 de juliol del 2012

Collantes, Gato i Juvenal, tancats; Longás a l'espera


Tot sembla ser que el jugador del Cartagena, que queda lliure després del descens del club de cartagonova, Collantes ha fitxat per el centre d'esports per dues temporades.
De moment el club no ho ha fet oficial, però tot apunta de que aquest Dilluns el club ho faci oficial. Encara no s'ha presentat cap fitxatge, Víctor Espasandín, Manuel Gato, ell ja ha tornar de vacances.
El primer equip torna el dia 12 a la feina, i segur que ho farà amb el jugador veterà al Sabadell, Juvenal Edjogo, que tot just ha renovat aquesta setmana per una temporada més amb l'entitat arlequinada.
I també ho farà amb el davanter del Alcoià, Gato. Aquest arriba a Sabadell per les pròximes dues temporades. Gato arriba de l'alcoià fent una temporada amb molt encert de cara a porta, 14 gols.

Longàs a l'espera.

El jugador del desvinculat del Nàstic de Tarragona, Antonio Longàs, pot estar cada cop més a prop de l'entitat vallesana, alguns diuen que Dilluns, juntament amb Collantes, podria ser presentat oficialment per el club. Però de moment res de res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada