El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 10 de juliol del 2012

Bones relacions amb el Chelsea


Així ho va fer oficial el Sabadell ahir a la seva web (www.cesabadell.cat) Entre el club Londinenc i últim campió de la Champions League hi ha bones relacions, i no descarten una nova incorporació des del club Blau.
El jove jugador Jhon Pírez arriba cedit, de moment per convèncer al cos tècnic de les seves habilitats durant aquesta pretemporada.
Jhon Alexander Pírez Araújo,  va néixer l'any 93 i l'any 2008 va signar per els 'Blues', fins ara ha jugat en qualitat de cedit en diferents clubs, l'últim, a la primera divisió argentina, al Defensores.

També s'ha donat a conèixer un nou fitxatge, aquest és del submarí groc, de 21 anys i arriba al Sabadell per les pròximes dues temporades. Ell és Fernando Llorente, aquest, migcampista. L'any passat va ser un dels jugadors més segurs del filial del Vila-real. Es tracta d'un migcampista creador polivalent amb un potent xut des de la mitja distància. Tot i tenir ofertes d'altres equips de la categoria, Llorente s'ha decantat pel CE Sabadell.


Les amistats poden servir d'imants.
Segons Ràdio Sabadell 94.6 ha pogut saber que el Sabadell està interessat en el lateral esquerre del Almeria Dani Bautista, ja que manté una molt bona relació amb els andalusos David Pérez Arteaga i Pablo Ruiz. Això podria ser una peça clau a l'hora de signar per el club arlequinat o un altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada