El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 19 de juliol del 2012

El millor central de la categoria ja vesteix d'arlequinat




"Ell és el millor central de la categoria" Com va dir Collantes en la primera compareixença davant els mitjans de comunicació que segueixen el dia a dia del Centre d'Esports Sabadell.
Avui s'ha presentat el nou defensa del Sabadell que signa per dues temporades amb l'entitat arlequinada, aquest és Abraham Paz. Arriba del Cartagena. i ahir ja va poder vestir  d'arlequinat el dia de la presentació del Sabadell en societat.
Promet portar molt de treball i sacrifici al club, ja que el segon any es igual de difícil que el primer a segona divisió.
El Jugador també ha destacat la il·lusió amb que jugadors, cos tècnic, junta directiva, seguidors, socis i la ciutat està portant el nou projecte del Sabadell. Però que s'ha d'anar partit a partit per poder continuar portant alegries i mantindre la il·lusió als arlequinats, ja que els propis jugadors son ells qui la porten i la deixen marxar.

Ja comencen les obres a l'estadi.
Des de ja fa dies operaris treballen a les instal·lacions de l'estadi per deixar-lo enllestit per el primer partit de lliga a l'estadi davant el Vila-real. Un treballen en els accessos, preparant l'espai per el torns i millorar les entrades. Els altres treballen a la tribuna al peu de camp preparant l'estadi per la canalització de l'aigua.
Els seients encara no s'han instal·lat, però des del club s'assegura que el primer partit ja els tindran posats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada