El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 6 de juliol del 2012

David de Navas i Nauzet Pérez


El club no ho ha fet oficial, però segons el jugador que ja ha fet declaracions en un diari de la zona sembla tot fet.
Nauzet Perez, fins ara porter del Mirandés, un dels artífex de l ascens aquesta temporada i també de l'enorme competició que han fet a la copa del rei ha cridat l'atenció al director esportiu del Sabadell Xavi Roca.
Cobrir la meta arlequinada era una de les coses principals del Sabadell, ja que només compten amb el porter David De Navas, indiscutible i intocable en els onzes de Carreras. Rubén Pérez i Miño, que eren un dels porters que amb més força sonaven, finalment queden fora de l'òrbita arlequinada.
En el diari Tina Amarilla (Font del fitxatge) el jugador ha declarat: -"Després de pensar-ho molt i amb molta pena, he decidit deixar el Mirandés i jugar el pròxim any al Sabadell. Vull agrair a Miranda i al Mirandés com m'han tractat, i als meus companys el fantàstic any que m'han fet passar allà"
Nascut a Las Palmas un 1 de març de 1985 va jugar al filial de la UD Las Palmas i també en el primer equip. D'allà va fitxar per un equip català, el primer en tota la seva carrera i la seva primera experiència fora de casa, va fitxar per el que va ser la Unió Esportiva Lleida., també només per una temporada com en tots els equips en els que ha militat. També ha format part d'equips com el Málaga 'B' (2005-06), Orientación Maritíma (2006-07), Real Jaén (2007-08), Fuenlabrada (2008-09), RCD Mallorca 'B' (2009-10), Ceuta (2010-11) i també va jugar en un equip de fora del territori espanyol, concretament al Halmstads BK de suècia. D'allà va fitxar per el Mirandés i quatllar una temporada per emmarcar.

1 comentari: