El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 2 de gener del 2013

Antonio Hidalgo :"Tenim molta ambició per fer coses grans"

Hidalgo en roda de premsa.

El migcampista mostra un moment de forma molt bo, per ell la renovació amb el club podria ser immediata

El jugador del centre d'esports Sabadell Antonio Hidalgo ha parlat avui en roda de premsa després del partit davant l'Elx el dia de reis (17:00h).
Després de l'aturada nadalenca, el jugador ha manifestat les seves ganes de tornar a jugar, ja que aquest mes és un de molt complicat amb rivals com l'Elx, Alcorcón, Girona i Villar-real.
El proper rival, el líder, l'Elx no fa por a Hidalgo tot i que ell sap les complicacions que pot portar un conjunt com aquest, i més a casa seva que no han perdut encara cap partit, ho han guanyat tot.
Un cop arribat pràcticament a la meitat de la temporada, Hidalgo fa un balanç sobretot molt positiu, i que l'objectiu ara per ara es estar en play-offs fins acabar la temporada, ja que el grup té molta ambició i ganes de millorar col·lectivament i individualment. Un dels factors claus es la il·lusió, i la gent ha d'estar il·lusionada anant a l'estadi. El jugador ha fet una crida a tota l'afició, a la gent de Sabadell i espera veure bones entrades a la Nova Creu Alta ja que arriben uns rivals atractius.

El futur al Sabadell
Foto: Roger Benet
Antonio Hidalgo està ara mateix en un moment de forma molt bo tot i la seva edat, podria ser com dirien, una segona joventut.
Li queda només mig any de contracte amb el club arlequinat, i ell està molt convençut de signar ràpidament amb el club per més temporades, ja que està molt involucrat en el club i se sent un dels components de la plantilla amb gran pes al vestidor.

Aquí pots veure la roda de premsa del jugador: cesabadellTV

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada