El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 4 de gener del 2013

No busquen cap regal de reis

Foto: Roger Benet

Lluís Carreras elogia al líder de la categoria per la seva bona feina realitzada en aquest primer tram de temporada i valora l'aturada nadalenca

El tècnic del centre d'esports Sabadell, Lluís Carreras ha comparegut aquest matí davant els mitjans de comunicació en l'entrenament matinal que han fet avui al CAR de Sant Cugat per parlar sobre el partit d'aquest diumenge dia de Reis.
Aquest diumenge el Sabadell té un 'matx ball' per continuar lluitant per al play-offs una jornada més, i ho fa al Matínez Valero, ara mateix el fortí de la categoria. Cap equip ha aconseguit guanyar en el camp licità. Carreras avisa del seu perill ofensiu i de la concentració que s'haurà de tenir el Diumenge, ja que l'Elche no perdona. Ha guanyat la majoria de partits per la mínima, rendibilitza molt bé els gols i també al darrera són molt segurs, només 9 gols han encaixat en el que va de lliga: "No es casualitat que el seu portes porti dos any sent el porter menys golejat de la lliga. Es un equip molt ben treballat en tots els aspectes" ha dit Carreras.
El de Sant Pol creu que l'aturada nadalenca li ha anat molt bé al Sabadell, ja que molts jugadors han pogut descansar i els que tenien petites sobrecàrregues les han pogut deixar enrere. També amb l'aturada els jugadors han tornat amb moltes més ganes, essencial per poder treure els tres punts del Martínez Valero: ""L'aturada ha anat molt bé per alguns jugadors amb sobrecàrrega, i per aquells que necessiten un pla més personalitzada".

El mercat de fitxatges en funcionament.
Carreras i Xavi Roca ja estan buscant noves incorporacions, sobretot a la part defensiva que es on el Sabadell, ara mateix té més baixes. El tècnic arlequinat ha parlat del mercat també: " "S'està treballant en incorporar algun jugador de la línia defensiva perquè ara mateix és el que necessitem"

L'equip entrenarà demà a les 9:30 a l'estadi abans d'anar cap a Elx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada