El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 8 de gener del 2013

El Sabadell presenta a Raúl Goni com a arlequina


 "El fet de conèixer ja companys al vestidor, i a demés de la teva posició, fa una adaptació més bona i més ràpida" 

Raúl Goni ha estat presentat avui dimarts 8 de gener a la sala de premsa Miguel Quereda davant dels mitjans de comunicació.
El jugador ja ha fet el primer entrenament amb el grup, un grup on coneix a varis jugadors com Abraham Paz, Antonio Hidalgo, Eneko i Arteaga.
Després de tenir poc minuts a Saragossa, Goni arriba al Sabadell molt content per la recepció i la familiaritat com l'han rebut, i espera tornar al club aquesta confiança en feina ben feta al terreny de joc ja que el Sabadell porta un temps darrera del jugador: "L'interès del Sabadell va fer plantejar-me una sortida del club. Avui estic aquí, amb ganes de tornar a tenir minuts i molt convençut de que tot sortirà bé"
El joc del Sabadell li anirà bé a Goni, segons ha dit ell: "Es un estil que a mi m'agrada bastant. Els futbolistes ens tenim que adaptar als estils de cada equip al que anem. Crec que pot afavorir-me"
Avui ha fet el primer entrenament, i ha conegut Carreras i a la resta del vestidor. El tècnic de Sant Pol li ha demanat una ràpida aclimatació: "Sempre es bo conèixer gent en un vestidor nou, i més si juguen a la mateixa posició que tu" Aquest es el cas amb Abraham Paz, un jugador amb el que va coincidir la temporada passada a Cartagena, fent també de parella de centrals.
Les urgències en defensa podrien fer-lo debutar aquest mateix Diumenge a les 17:00h davant l'Alcorcón, però ell creu que si ha de jugar serà decisió del entrenador.


El director esportiu Xavier Roca també ha parlat del mercat.
"Es un jugador contrastat tot i la seva joventut. La seva bona feina fet en altres clubs i a la selecció pot aportar-nos molt aquesta temporada. Esperem poder signar més contractes amb ell. Tenim central per anys" Ha declarat Roca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada