El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 2 de gener del 2013

Xavi Roca ja treballa per portar homes per a la defensa

Foto: cesabadell.cat

El Sabadell busca dos homes al darrera per tancar la defensa arlequinada ara mateix en quadre


Dimarts dia 1 de gener, el marcat de fitxatges d'hivern va obrir-se i el director esportiu Xavier Roca ja treballa per portar dos nous jugadors, en concret a la part defensiva. Un central i un lateral polivalent es el que busca el conjunt arlequinat ja que Dani Tortolero i Víctor Espasandín estan lesionats de llarga durada i s'hi afegeix Jesús Olmo, tot i que aquest últim, està treballant per recuperar-se el més aviat possible.
Foto: Roger Benet
La defensa actual, només compta amb quatre homes purs, com son Abraham Paz, Pablo Ruiz (Centrals), Toni Lao i Oscar Ramírez (Laterals), una lesió d'un d'ells deixaria la defensa amb només tres homes, cosa que faria el trenca-closques encara més complicat per Carreras. Una de les opcions seria utilitzar a Moha al lateral esquerre, o a Juanjo com a central, per això el club busca ja una entrada el més ràpid possible per fer el període d'adaptació més ràpid i senzill.
David Alba, Tarantino o Ayoze son un dels noms que sonen per el Sabadell, però no deixen de ser rumors, els típics quan el mercat obre. Difícil tasca, ja que el Sabadell, seguint amb la seva política de fitxatges a cost cero de compra, poques opcions hi ha per trobar jugadors desvinculats, o jugadors ara mateix en atur.
Des del club no plantegen sortides de jugadors per tenir més fitxes lliures, però si un jugador, voluntàriament no volgués continuar per que no tindria un paper protagonista, el club estudiaria la possibilitat.

La setmana que ve ja podria fer el club oficial una nova incorporació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada