El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 4 de gener del 2013

Fernando Llorente amb ofertes de quatre equips de segona

Foto: Joan Muñoz -saballuts-

Per part del club no faran fora a cap jugador, però si hi han jugadors que volen sortir, la porta pot obrir-se

S'obre el mercat d'hivern i els rumors no deixen de sortir en tots els mitjans, sigui del club que sigui, del país que sigui. Aquí a Sabadell, tampoc ens tirem enrere a l'hora de conèixer noves notícies sobre possibles arribades i/o sortides. Malauradament per la premsa, o afortunadament per la bona gestió del club, Xavier Roca ho porta tot amb molta confidencialitat. Tot des del secretisme.
Ara, un nom dels que sona per sortir del club, es Fernando Llorente. El migcampista provinent del Vila-real de només 22 anys no ha comptat de molts minuts aquesta primera volta, i fins i tot ha quedat apartat de l'equip en comptades ocasions. Des del club se li busca una cessió per tal de que tingui més minuts i arribi amb més experiència la temporada que ve al Sabadell. Llorente, la temporada passada va ser un dels artífex del vila-real 'B', tot i el seu descens, jugant 35 partits, cosa que fa pensar, que d'experiència ja en té.
Amb la sortida de Llorente, el club tindria una fitxa lliure més, en total tres per aprofitar en aquest mercat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada