El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 23 de maig del 2011

Dimecres al matí es farà el sorteig d´entrades pel desplaçament a Eibar entre els socis

text extret de cesabadell.cat
Tots els socis que vulguin anar al partit Eibar - CE Sabadell del proper cap de setmana a Ipurúa es podran inscriure al sorteig que es celebrarà dimecres al matí.
Només es podrán inscriure els socis Sèniors, Jubilats, Joves i Juvenils, queden exclosos els infantils ja que no paguen entrada a Ipurúa.

Per inscriure´s al sorteig els socis poden passar per les oficines o trucar al             93 723 13 05       dilluns de 10 a 14 i de 18 a 22 i dimarts de 10 a 14 i de 18 a 20. Per tal d´inscriure´s al sorteig serà necessari facilitar el nom i el numero de soci. Es podran facilitar varis noms i numeros de soci en una mateixa trucada. A cada soci que s´inscrigui se li donarà un numero. Dimecres es treurà un numero davant notari i s´aniran adjudicant entrades entre els socis vàlids a partir del numero tret pel notari. Si s´arriba a l´últim soci inscrit i encara queden entrades es passaria a la primera sol·licitud. Les entrades dels afortunats es podran recollir fins dijous a les 22 a les oficines de la Nova Creu Alta.

El club sortejarà 200 entrades i se´n reserva 50 pels jugadors i compromisos. La Junta Directiva farà gestions per aconseguir més entrades que es podrien afegir al sorteig. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada