El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 6 de maig del 2011

REPETIM?

Foto:Adrián Arroyo RS 94.6 FM

El Sabadell aquest Diumenge torna a tenir un partit de pur tramit al Nou Cap de DéniaLluís Carreras diu que aquests últims partits serviran per preparar les eliminatòries, però que no poden fer la matiexa primera part amb l'AlcoiàD' altra banda Carreras ha tingut que fer diferents onces per aquest Diumenge (12h) ja que no pot comptaramb 'Uri' lesionat, Juvenal, Agustín i Juanjo sancionats.

Carreras: "Els jugadors saben que no podem tornar a sortir com a la primera part davant el CD Alcoyano"
Assegura carreras que els jugadors són els primers que no volen sortir com a la primera part amb el CD Alcoyano: -"Els jugadors són els primers que s'han adonat que no podem sortir així"
I no només per que no és fa el joc que demana Lluís Carreras, si no per que desprès del partit a la Creu Alta, amb la millor golejada del centre d' esports Sabadell (4-0 gols de Robles, Cuenca, Álex'Fito') serveix per motivar més als jugadors del equip de Dénia:- "el resultat de la primera volta (4-0) segur que és un marcador que els va coure i si jo fos jugador tindria ganes de guanyar-nos per quatre o cinc gols si pot ser".
També posa una mica de facilitats en guanyar el partit::- "no és més complicat que camps com el del UE Sant Andreu, la 'Grama' o el CD Alcoyano, on hem guanyat aquesta temporada".

Millor dilluns que no Dimarts.
Desprès de saber que la lesiò de Oriol Torres és mes greu del que es pensava, el club ja ha trobat algun reforç com a suplent de l' intocable De Navas.

Acord amb les primes.
D'altra banda, i segons ha pogut saber RS94.6, plantilla i directiva han arribat a un acord aquest migdia pel que fa a les 'primes' que rebran els jugadors en cas d'assolir l'ascens a Segona A. Un acord satisfactori per a les dues parts, segons han comentat els protagonistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada