El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dissabte, 28 de maig del 2011

Sabadell el primer de la Liga Adelante!

Aquesta temporada sens dubte ha sigut la perfecta, la clau, i la desitjada per tots els Sabadellencs i Sabadellenques, que partit rere partit han estat demostrant que som el Sabadell. Els camps amb entrades molt vaixes, al la Creu Alta les millors enregistrades de la segona B, -a la que ja ens hem acomiadat-.  Cal recordar aquesta temporada.

A SABADELL SOM DEL SABADELL.
Un altra vegada més s' ha demostrat que la gent de Sabadell senti els colors que senti, també tenen una part reservada per l' equip de la ciutat i avui ha quedat demostrat. Els aficionats del Sabadell que sortien del Parc Catalunya, al mateix moment entraven els del F.C. Barcelona, i tots felicitant als arlequinats.

DEMÀ RUA PER LA CIUTAT!
A les 19: 00 els Sabadell sortirà de la creu alta per fer una rua com anuniciava el club i noslatres Divendres. La festa acabarà a la plaça de l' Ajuntament, amb el discurs de cada jugador. On Saballuts el dia següent penjarà al blogg el video amb les millors imatges.

NOSLTRES TMABÉ SOM DE LA LIGA ADELANTE.
El blogg de Saballuts.Tk agraeix a tots els nostres visitants que ens han seguit durant tota la temporada. La temporada següent encara molt més!
                    Gràcies.

Atmt: Roger Benet Reñe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada