El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 30 de maig del 2011

Tarda de "primera"!

foto roger benet
Avui jugadors, membres de la directiva, membres del club, aficionats i ciutadans de Sabadell han seguit la rua dels jugadors de la "lliga adelante". Unes 7.000 persones han seguit la rua ja sigui des de casa seva per el canal Esport3 o per els carrers de Sabadell seguint l' autocar i als jugadors fins la plaça de l' Ajuntament.

Tota la festa a començat a les cinc de la tarda als exteriors de la tribuna del estadi creualtenc, on es preparaven els ùltims retocs a un autocar tant diferent al de l' ùltima vegda i que ha sorpès a molts curiosos i seguidors del Centre d'Esports. A un quart de set de la tarda ha aparegut l' autocar que portava els jugaodrs del Sabadell des de Vitòria, acompanyat de molt cotxes decorats per l' ocassió. Rebuda de tots els asistents per als jugadors i menbres del club. 

La rua ha començat sortint del carrer de la tribuna vaixant per l' avinguda de Lluís Companys i al Eix Macià encadenat un seguit de carrers fins arribar a la plaça Sant Roc. Els jugadors han dit que el que pensaven i han animat a les 5.000 persones que omplien de 2gom a gom" la plaça.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada