El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 14 d’agost del 2011

Analitzem el Badalona

Foto Esport 3
Aquest Dimecres és jugarà l' últim amistós de la pretemporada Arlequinada amb el Badalona, un equip que va trepitjar els talons al Sabadell durant més de mitja temporada en la taula classificatòria. Malauradament el Badalona no va poder superar al Mirandés en els 'play-offs' d'ascens a la segona divisió Espanyola, tot al contrari del Sabadell.

Campions del torneig d' Històrics.
El conjunt Escapulat va guanyar l' última edició del torneig d' històrics de Catalunya superant rivals com el Muntanyesa o el Júpiter i superant a l' Espanyol 'B' en la final per un resultat molt ampli, 3 - 0.

Un Badalona optimista.
El conjunt de Manolo Marquèz s' ha renovat amb jugadors com Iñaki Goikoetxea, procedent del Irún, també amb jugadors que anteriorment havien vestit la samarreta Arlequinada com és el cas de Julián Robles, Alberto Manga i Xavier Perlegrí ara procedent del Sant Andreu. A part d' aquest quatre coneguts per els afeccionats del Sabadell també s' han incorporat jugadors com Marc Serramitja  (Alacant) o Juan Carlos Ceballos (Córdova).

Lluís Carreras: -" El Badalona és un rival al que coneixem molt bé".
En la roda de premsa desprès del partit a la Nova Creu Alta el tècnic va parlar del Badalona:

 

3 comentaris:

  1. Si bueno i el partit de copa catalunya que?
    ens el mengem???
    una mica de serietat!

    ResponElimina
  2. i el video que veu prometre on esta¿

    ResponElimina
  3. Roger Benet Reñe: El partit amb el Santa perpetua encara no té data fixa, demoment el pròxim rival del Sabadell és el Badalona. EL partit pendent de copa catalunya és podira jugar el dia 14 de setembre.
    El vídeo no és va penjar per uns problemes a l' hora de penjar-lo!

    ResponElimina