El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dilluns, 8 d’agost del 2011

La segona en la història!

Foto: Pedro Salado.
El Sabadell no ha perdut cap partit amb el nou Terrassa en els seus dos anys d' història.
Un partit amb una primera part totalment per al conjunt visitant. Creant ocasions, no deixant jugar al Sabadell i sobretot controlant. David De Navas ha estat el millor jugador sens dubte de la primera part, amb tres aturades providencials, un altre partit en el que s' ha deixat clar qui és i quin paper té al Sabadell, el de Sant. Axií que la primera part ha acabat amb un empat a cero al Olímpic de Terrassa.
La segona part ja ha començat amb un clar domini per el Sabadell. Creant les ocasions, i tenint la possessió de la pilota. Tot això ha durant fins a la recta final del partit, concretament al minut 80 amb un gran gol de Florian.
La cara negra dels Terrassa Sabadell.
Per part negativa al final del partit els jugadors que han jugat fins al minut 90 han estirat a la gespa, fins que un grup de aficinats del Terrassa han començat encararse amb els jugadors amb paraules sobrants i embrutatn el nom de l' entitat egarenca. Aquest incident s' ha resolt amb l' arribada de la policia,

Terrassa Olímpica 2010: Ortega, Pep Arau (Güell), Ramon Suárez, Javi Erencia, Carlos Osuna, David López, Libo (Montero), Joshua, Sergio Urbano (Manu Moreno), Molist (Trivés) i Carlos.

CE Sabadell: De Navas, Òscar Ramírez, Redondo, Toni Lao, Agustín, Héctor Simón (Samuel), Puigdollers, Aarón Bueno (Fito), Jonathan Collado (Lanzarote), Eneko (Arteaga) i Joaquín (Florian).

Gol: Florian, minut 80.

Àrbitre: Martín Navàs. Ha amonestat als locals Ramon Suárez i Javi Erencia i a Héctor Simón, Aarón Bueno i Eneko per part visitant, així com a Lluís Carreras. 


Un centenar d' aficionats del Sabadell s' han apropat al olímpic per veure le partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada