El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 24 d’agost del 2011

Mackay, tres mesos KO

Avui el club ha fet oficial la lesió de Mackay. El porter Corunyers estarà tres mesos de baixa a causa de la sava lesió al cartílag del còndil femoral intern del genoll dret que és va fer en l' escalfament del partit contra el Badalona.
Juanjo, Agustín i Oriol Torres progressen adequadament i segurament la seva recuperació estarà en els terminis marcats. Bermudo ja recuperat entrenarà aquesta tarda amb el grup a la creu alta (18:00h).

Xavi Roca ha parlat sobre la lesió del Ian Mackay, per els canvis que és podrien produir en l' equip: -"Estem molt aprop d' un nou porter, podria ser Iván Gómez però és dificil ja que s' ha d' arribar a un acord. No té per que ser ell, també hi ha altres noms. El contracte seria per només mitja temporada per no trobar-nos amb quatre porters"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada