El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dijous, 18 d’agost del 2011

Fet a la primera!

Avui el Sabadell s' ha enfrontat al Badalona a la Nova Creu Alta resolent en partit en els primers quaranta minuts.
Unes 600 persones s' han apropat a la tribuna del estadi Creualtenc per veure l'últim partit de la pretemporada del Sabadell, amb el Badalona. Una primera part força tranquil·la per l' equip arlequinat. El Sabadell era qui creava les ocasions de gol i feia el millor joc, segur un dels millors partits en quant a resultat i joc per als de Lluís Carreras. Ja pràcticament en el primer minut de joc Arón Bueno ha provat una rematada al segon pal que ha sortit a fora. Al Badalona li costava trencar el joc del Sabadell i a conseqüència d' això el Sabadell ha fer arribar el primer gol dels Arlequinats, de les botes de Lanzarote en una errada del defensa escapolat Marcos. Tot seguit arribaria la primera ocasió del Badalona entre els tres pals. El xut d' Alex ha desviat Goicoechea un jugador que ha estat xiulat durant tots els 45 minuts de la primera part quan tocava l' esferica. La segon aanticipació era d' un jugador amb passat Arlequinat, Alberto Manga que ha fet un innocent xut que David De Navas ha aturat sense problemes. A la recta final de la primera part ha arribat la sentència del partit amb un gol en pròpia porta de Ceballos un dels fitxatges destacats del Badalona.
Ja la segona part mol més repartida entre els dos equips. L' entrada de jugadors com Alex Cruz han servit per donar molt més potencial en atac. El Badalona ha perdut una mica d' intensitat en la segona part, com el Sabadell, però els de Manolo Marquèz podien posar l' excusa de jugar amb set juvenils. Victòria clau, i injecció de moral per al començament del campionat encara en dubtes del seu principi.

Baha, demà podria ser presentat.
El club encara no ho ha fet oficial, però tot apunta que el jugador sigui presentat a finals d' aquesta setmana.

Fitxa del partit
•CE Sabadell: De Navas; O. Ramírez, Toni Lao (Collado, 58'), Olmo, Redondo; Puigdollers (Fito, 46'), Samuel (Héctor Simon, 46'), Arteaga (Juvenal, 46') ; Lanzarote (Àlex Cruz, 46'), Florian (Joaquín, 46') i Aaron Bueno (Eneko, 46').
•CF Badalona: Marcos (Ricardo, 46'); Ferron (Robert, 46'), Vázquez (Camara, 46'), Antonio Robles, Cesar Soriano (Álvaro, 46'); Joaquin, Ceballos (Tarsi, 46'); Pugui (Serramitja, 46'), Alberto Manga (Jorge, 46'), Alex Garcia (Sergio, 46'); Goikoetxea (Mariano, 46').
•Gols: 1-0, Lanzarote (17'); 2-0, Ceballos (pp) (37')
•Àribtre: Medie Jiménez (comitè català). Ha amonestat el visitant Tarsi (74')

El jugador del Badalona Goikoetxea ha sortit del estadi amb ajuda de la policia. Unes 600 persones a la Creu Alta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada