El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 17 d’agost del 2011

DE 'EL 9 ESPORTIU'

Un noi hospitalitzat en estat greu per una batussa a Olot

Els Mossos han detingut un jove, acusat de les lesions, que afirma que ell només es va defensar quan l'altre el va atacar amb una barra de ferro

Els fets van passar de matinada davant d'un bar

Axel Vizuete quan vestia els colors del Sabadell Foto: G.MASSANA.
Una batussa nocturna a Olot ha tingut conseqüències greus. Un jove veí de Besalú, Axel Vizuete Continente, de 28 anys i futbolista de força renom, està ingressat des de dijous de la setmana passada amb lesions internes greus arran de l'enfrontament que va mantenir amb un altre jove, Lluís Miquel Chumi Masoliver, a la sortida del bar La Cerveseria de la plaça Catalunya d'Olot. Vizuete, que té una greu lesió traumàtica perineal, ja ha estat sotmès a una primera intervenció quirúrgica i està pendent de més proves que hauran de determinar si ha de tornar a ser intervingut, ja que té perforació d'uretra.
Els fets es remunten a la matinada de dijous de la setmana passada quan Vizuete i Masoliver van coincidir a La Cerveseria. Segons Masoliver, els van presentar aquell dia i van passar una llarga estona de forma amistosa juntament amb amics de cadascun d'ells.
Pols i apostes
La cosa es va torçar després que els contertulians del bar decidissin que dos d'ells, Masoliver i un altre, fessin un torcebraç per veure qui guanyava en força i que el públic fes apostes. Masoliver va guanyar el torcebraç i, segons la seva versió, Vizuete va perdre els deu euros que havia apostat. A partir d'aquí hi va haver un altercat, que la càmera del bar va enregistrar i on es veu Vizuete increpant Masoliver i aquest empenyent-lo, fent-li caure el mòbil per terra i després recollint-ne els trossos de terra.
A partir d'aquest primer incident, el responsable del bar, Sergi Guerra Casado, Guerrilla, va expulsar Axel Vizuete del local. Aquest, però, va tornar al cap d'una estona. Segons la versió de Masoliver, Vizuete anava armat amb una barra de ferro llarga de les que suporten els pesos per fer gimnàstica, va picar la porta, que era tancada, i el va increpar dient-li: “Surt que et mato”. Llavors el conflicte es va traslladar a la plaça i Masoliver, que afirma que va rebre cops a l'engonal i a l'esquena, va aconseguir arrabassar la barra al contrincant. Quan la barra va ser a les mans de Masoliver, Vizuete va rebre el cop de barra a la part del cul que li va causar les greus ferides. Masoliver afirma que no tenia cap intenció de lesionar-lo i que ell només es va defensar i que en veure que el noi estava ferit va fer una trucada al 112 perquè l'anessin a auxiliar. Masoliver va marxar i al lloc es van quedar inicialment el seu amic Joan Hidalgo i també Guerra, que va ser qui finalment va traslladar el jove ferit fins a l'hospital d'Olot. Allà, els metges, en comprovar les greus lesions que tenia, van derivar-lo a l'hospital Josep Trueta i seguint el protocol, davant l'evidència que es tractava d'una agressió, van alertar la policia i el jutjat i per la naturalesa de les lesions van apuntar la possibilitat que el ferit hagués estat víctima d'una agressió de caire sexual.
Al llarg del dia, els Mossos van detenir Guerra, que va quedar en llibertat després de declarar assistit per un advocat d'ofici i assegurar que ell no havia intervingut en l'agressió. Masoliver i Hidalgo, sabedors que se'ls buscava, es van presentar voluntàriament als Mossos, acompanyats dels seus advocats. Hidalgo va quedar lliure després de donar la seva versió, però Masoliver va passar la nit als calabossos i l'endemà va ser portat a disposició judicial.
Fiança i allunyament
Lluís Miquel Masoliver, un noi sense antecedents que es va presentar de número 8 a les llistes del PP al Parlament de Catalunya el 2010, va admetre la seva participació en l'incident però va assegurar que havia actuar en defensa pròpia. El jutge li va imposar una fiança de 3.000 euros i una ordre d'allunyament de la víctima. Quan es va anar a entregar, Masoliver va aportar als Mossos la barra de ferro que s'havia endut del lloc dels fets.
La família de Vizuete ha anunciat que exercirà l'acusació contra els agressors.

NOTÍCIA EXTRETA DEL DIARI 'EL 9 ESPORTIU'  http://www.el9.cat/el9.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada