// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

diumenge, 28 d’agost del 2011

Si algú dubtava... "Això és el principi d' un nou cicle"

Foto Pedro Salado
Primer partit, primera Victòria. Remuntada clau per als homes de Lluís Carreras en l' estrena del Sabadell. No s' ha notat l' absència de Joaquín al no estar convocat, però tampoc s' ha notat gaire la de Florian i de Baha, avui el que ha fet els gols ha estat Jesús Olmo, defensa.
Una primera part molt repartida en quant a ocasions de gol i joc. El conjunt blaugrana ha pogut anar controlant mica en mica la primera part i tenint bones ocasions, però un encertat De Navas,  com és habitual, ha fet que l' encontre acabes 0-0 al final de la primera part.  Als primers minuts ho provava artega en una bona centrada de Lanzarote que acaba sortint fora. Més tard la primera ocasió del equip Blaugrana ha arribat al minut 4 en una errada de Oscar Ramírez, i Tariq envies la pilota al pal. Camacho a intentat també sorprendre a De Navas, una des de la frontal i l' altra des de gairebé trena metres, però dos mans de sant han aparegut. Martínez Munuera no ha xiulat un penal clar al equador de la primera part com tampoc una falta sobre Arón Bueno.
El segon temps ha estat el que ha agradat als 4.000 seguidors del Sabadell, bona circulació de la pilota, més arribades, més precisió, però no gol. El primer gol ha arribat al minut 51 en una dubtosa sortida de David De Navas. El Sabadell s' ha refet continuant jugant al seu estil, el del bon tracte de la pilota, la bona circulació i la intensitat. El Sabadell ha gaudit de moltes ocasions però un encertat Bernardo ha deixat al Sabadell per darrera del marcador. Manolo Lanzarote segurament un dels homes més destacats de la segona part per part de les línies ofensives del equip arlequinat. Fins a dotze serveis de cantonada ha llençat el Sabadell des de l' inici del partit fins al minut 22 de la represa, i aquest ha servit per que Jesús Olmo envies un gran cop de cap al fons de la xarxa i deixar un empat al marcador.
L' Osca no creia el que estava passant. El joc del Sabadell ha fet que el conjunt blaugrana tingues que utilitzar les jugades a la contra que li han servit força, però que només li han pogut treure profit en el gol. Més corners a favor del Cente d' esports, aquest produït per un llançament d' alex cruz que el porter Bernardo enviava a fora. Tornava a rematar Olmo, aquest cop sense gol. El Sabadell continuava jugant al seu estil de joc que han estat fidels durant tot el partit. Just entrar 'Fito' ha gaudit d' una molt bona oportunitat, però sense rematar entre els tres pals. El penúltim córner ha portat molta polèmica al estadi, una agressió de Sastre a Redondo fa que l' expulsin directament. Ho tornava a provar Alex Cruz, també molt actiu en els pocs minuts jugats a causa de la seva petita lesió, el xut de nou acaba corner, ja és el servei de cantonada numero 16 per 6 de Huesca. La centrada d' Albert Puigdollers, aquest cop a les mans de Jesús Olmo, com reclamaven els jugadors del Osca. L' arbitre no ha fet cas a les al·legacions i el gol ha estat valid. Olmo feia la remuntada un fet, i també igualava el seu registre anterior des de que es futbolista, 2 gols en tota la seva carrera i avui en un partit dos gols, i molt importants.