El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 24 d’agost del 2011

Nabil Baha, presentat. -"He Tingut moltes ofertes, però la mes concreta ha estat la del Sabadell"

Foto: Roger Benet
Avui s' ha presentat Nabil Baha com a nou jugador del Sabadell.
Aquest fitxatge ha estat un dels mes mediàtic en quant a mitjans de comunicació, fins a vint periodistes a la sala del premsa, però sobretot en quant a seguidors que han rebut a Nabil, una cinquantena d' afeccionats al estadi.
Baha a començat la roda de premsa al costat de Joan Soteras i Xavi Roca dient que la Oferta del Sabadell ha estat la més interessant -"He tingut moltes ofertes però la més concreta ha estat la del Sabadell, i a de més el Mister hem va trucar personalment explicant-me el projecte del club i que contava amb ell" ha declarat Baha. Tot seguit ha dit que sempre a estat en clubs que compten amb ell. La seva decisió per formar part de la plantilla del Sabadell ha estat gràcies a amics que coneixien el
club "Trobava a faltar el futbol Espanyol", "Vaig decidir venir aquí per que el Sabadell és un bon club, pagador i que no té cap problema"
Joan Soteras va dir que portarien un jugador que vendria moltes camisetes, potser és ell. El jugador Marroquí pensa al contrari: "Jo sóc igual que els meus companys"
Nabil Baha diu que no és troba en condicions per jugar encara, però que la vaga li va bé per agafar més to físic i estar el més aviat possible.
Sobre la possibilitat de tornar a jugar a primera divisió el jugador creu que tot sortirà depèn el que passi aquí "El meu objectiu sempre ha sigut la primera divisió. Si ho faig bé aquí al Sabadell s' obriran més portes per poder tornar"

1 comentari: