El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimarts, 23 d’agost del 2011

Un dia més a l' espera.

Foto: DiarioVasco
Tots els aficionats ansiats per poder veure al seu equip començar la lliga, alguns esperant l' estrena i d' altres lluir per demostrar de que estant fets.
Avui les dos entitats tampoc han pogut arribar a un acord per poder tenir lliga aquest cap de setmana. Demà és tornaran a reunir per intentar solucionar el problema i que els jugadors tinguin el que reclamen. Avui Lanzarote ha passat pels micros de Ràdio Sabadell i ha opinat sobre aquesta vaga: "Es portava uns anys amenaçant amb aquest tema fins que al final ha explotat. És la millor lliga del món i per aquest motiu s'ha de tenir en compte i cuidar els jugadors" Però no tot gira sobre la vaga en ment de 'Lanza' . "Tant el Sabadell com jo vam acabar tard la temporada, aquesta pretemporada era un pèl curta però ara això ens està afavorint per agafar millor forma i conjuntar-nos" "Juguem a casa i esperem que vingui molta gent. Hem de ser conscients que és un partit important i que hem de guanyar"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada