El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 19 d’agost de 2011

L' Entrenament.


L' entrenament.
Avui els jugadors del Sabadell han entrenat. Es deia de que es negarien a entrenar amb motius de la vaga, però els jugadors han decidit que no, per poder agafar més to físic. El club els ha donat descans el Diumenge i el Dilluns.Baha s' entrena amb els companys.
El nou i demoment últim fitxatge del Sabadell en el seu pas a la Lliga Adelante ha sigut Nabil Baha,que avui ja s'ha entrenat amb els companys. Una mitja decena de curiosos nens Marroquins han anat a donar la benvinguda al jugador al club de la ciutat juntament amb els fidels seguidors del Sabadell.Mackay és posa els guants.
El porter del Sabadell, Ian Mackay avui s' ha entrenat al marge de l' equip acompanyat del porter Oriol Torres fins a la recta final del entrenament. Més tard a fet una mica d'exercicis suaus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada