El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

divendres, 26 d’agost del 2011

La prèvia

Amb molta il·lusió els homes de Lluís Carreras afronten el primer partit de la temporada a l' estadi. L' ultim partit del Sabadell a la segona A va ser fa uns 18 anys, i és va abandonar la categoria amb un descens, rematant-ho amb una derrota dolorosa (4-1) davant l' At. Marbella.
Avui Lluís Carreras ha parlat en roda de premsa i a dit que dins del vestuari hi ha moltes ganes de jugar aquest partit però sobretot molta il·lusió. També ha parlat sobre la possible marxa de Joaquín i com no del pròxim rival.
"Aquest partit ha de ser de retrobament", aixi descriu Lluís Carreras el partit de demà, ha de ser una festa. Però que en pensa del rival?  "és un rival molt dur i molt intens en qualsevol de les línies. Ha fitxat jugadors que han jugat a primera" Doncs aquesta és la seva opinió i la seva visió. Carreras continuarà amb el joc que porta fent tota la temporada anterior i la pretemporada actual, sense gaires canvis.
Uns arriben i els altres podrien marxar. Aquest és el cas de Joaquín, Songo'o i Iván Gómez. Per al davanter Sevillà li recomanen una cesió, tmabé hi ha molts clubs interessats. I en l' arribada de nou s jugadors al club com Iván Gómes que ja havia vingut la temporada passada per suplir a Oriol torres i ara aquest cop ho fa per Mackay. El cas de Songo'o és diferent, arriba a Sabadell de prova i a Lluís Carreras no li desagrada.
Demà cita important a la creu alta (18:00) Sabadell - Huesca amb aquest jugadors com a protagonistes: 1 De Navas; 6 Héctor Simón; 7 Òscar Ramírez;8 Puigdollers; 10 Juvenal; 11 Eneko; 12 M. Lanzarote; 13 Iván Gómez; 14 Baha; 16 Samuel; 17 Toni Lao; 18 Redondo; 19 Florian; 20 Álex Cruz; 21 Fito; 22 Aarón Bueno; 23 Arteaga; 24 Olmo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada