El més recent

// La nova creu alta ja està practicament apunt // Nabil Baha torna a quedar-se fora d'una convocatòria //L'estat de la gespa millora, però no l'aspecte // Comença la lliga a la Nova Creu Alta davant un ex-primera com el Vila_Real//

dimecres, 10 d’agost del 2011

No és la pretemporada esperada.

Foto: Jordi Martínez
Ahir el Sabadell va perdre en el partit de presentació del Reus per un gol a cero, amb un gol de Sergio León al minut 38 de la primera part.
Un Sabadell més fort que en la primera part contra el Terrassa, controlant més el partit, però amb una defensa no gaire atenta. Moltes jugades del Reus gràcies al típic sistema de Pilotada llarga deixant a la defesa enrere.
La segona part ja va començar a ser un altre cop pràcticament Arlequinada, però amb moltes jugades a la contra del Reus. El Sabadell ho provava de falta, de cap, amb xuts forts des de fora de l' àrea i res de res. La precisió no va estar gaire present en el partit, també gràcies en part al porter juvenil del Reus que va fer grans aturades. En la recta final del partit una jugada molt bona del Reus va fer lluir a Ian Mackay, que va enviar la rematada a corner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada